NaslovnicaVijestiLacazette želi u Arsenal

Lacazette želi u Arsenal

Sjajni francuski napadač Alexandre Lacazette još uvijek je u redovima Lyona iako se već dugo nagađa o tome u kojem će klubu nastaviti karijeru. Najviše interesa za ovog igrača pokazali su engleski klubovi Arsenal i West Ham, dok je u domovini najzainteresiraniji PSG. Ipak do konačnog dogovora još uvijek nije došlo, a neke ponude su odbijene.

Lacazette

Lacazette je u dosadašnjih 173 nastupa postigao 72 pogotka za Lyon, a za prvu momčad nastupa od 2010. godine. U reprezentaciji Francuske ubilježio je 10 nastupa i 1 pogodak. Prelazak u Premier League za njega bi bio korak unaprijed, ali trener Lyona Bruno Genesio opovrgava takve navode i kaže: “Lacazette ostaje u klubu. Nekoliko puta smo sjeli i popričali sa našim najboljim napadačem i postigli smo dogovor. On će i dalje nositi dres Lyona”.

Ono što se zna da je za Lacazetta londonski West Ham ponudio 30 milijuna eura, ali je sam igrač odbio transfer, jer želi igrati u Ligi prvaka. Nakon toga interes čekičara se ohladio i glavni konkurent za dovođenje postao je Arsenal. Navodno i sam igrač želi preći u redove topnika, ali je problem očito nastao u dogovoru između klubova. Arsenal je poznat po tome što ne voli plaćati velike odštete za igrače, pa im je tako ovog ljeta propalo već nekoliko transfera (Icardi, Vardy, Morata). Sada se navodno opet okreću francuskom napadaču, koji je prema navodima zatražio od kluba da ga puste na Emirates.

[su_reklama]
Arsenal će svakako dovesti jednog top napadača ovog ljeta, jer Wenger treba igrača koji će mu osigurati 20-tak golova u sezoni. Nakon što nije uspio dovesti neke vlastite mete, sada se okreće sunarodnjaku. Unibet kladionica nudi koeficijent od 1.40 na dolazak ovog napadača na Emirates što je samo još jedan dokaz koliko je transfer blizu realizacije.

Lacazette koef

UPLATI OKLADU

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!