NaslovnicaVijesti(VIDEO) Thomas Tuchel na udaru kritika: Pogledajte kako je branio suca nakon...

(VIDEO) Thomas Tuchel na udaru kritika: Pogledajte kako je branio suca nakon rasističkih komentara!

Menadžer PSG-a Thomas Tuchel našao se na udaru kritika, jer se pojavio kao potpora sucima tijekom rasističkog govora četvrtog arbitra prema igraču Basaksehira.

Utakmica Lige prvaka održana je u 14. minuti kada je pomoćnik menadžera Istanbula Pierre Webo isključen nakon razmjene riječi sa četvrtim dužnosnikom, Rumunjem Sebastianom Coltescuom.

Bez navijača, tišina s tribina značila je da su sve čuli mikrofoni na terenu, a Tuchel se naizgled zalagao za suce.

Video u nastavku prikazuje kako se Ba bijesno bunio, rekavši: “Nikad ne kažeš: ‘Ovaj bjelac’. Zašto kad spomeneš crcna, moraš reći: ‘ovaj crnac’.”

Jedan od sudaca odgovara da se radi o pogrešnoj komunikaciji koja se odnosi na rumunjski jezik.

Pregledom snimke, Kylian Mbappe ohrabrio je svoje kolege iz PSG-a da prate igrače Istanbula izvan terena.

Obje momčadi su potom napustile teren i krenule u svlačionicu u 21. minuti igre.

U izjavi, Uefa je rekla: “Nakon navodnog incidenta u kojem je sudjelovao četvrti službenik, utakmica je privremeno prekinuta. Nakon konzultacija s obje momčadi dogovoreno je da utakmica započne s drugim četvrtim dužnosnikom.

“Uefa će temeljito istražiti stvar i daljnje će se priopćenje uspostaviti u dogledno vrijeme.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!