NaslovnicaVijestiLamela sve potvrdio: Soldado napušta Tottenham

Lamela sve potvrdio: Soldado napušta Tottenham

Argentinac Erik Lamela napravio je veliku grešku zaželjevši sreću Robertu Soldadu putem Twittera u njegovom novom klubu. Nakon kratkog vremena obrisao je objavu, no fanovi su već ranije uspjeli ‘screenshotati’ istu.

OIR_resizer (3)

30-godišnjak je danas ujutro zamijećen na aerodromu Gatwick te je rekao obožavateljima kako će potpisati za Villarreal.

Nedugo zatim, njegov suigrač Erik Lamela na Twitteru je ‘potvrdio’ kako Španjolac odlazi, no kasnije je izbrisao objavu.

Kao što je uvijek slučaj, Lamelin tweet je ‘screenshtotan’ prije nego što ga je obrisao.

Bivši igrač Valencije Roberto Soldado trebao bi postati novi igrač Villarreala nakon dvije neuspješne sezone u Premiershipu.

Španjolac je 2013. godine za 30 milijuna eura doveden u Tottenham te je u dvije sezone uspio postići svega sedam pogodaka.

Osim Soldada, White Hart Lane ovog ljeta trebao bi napustiti i Emmanuel Adebayor, dok bi u redove Spursa trebao stići 21-godišnji napadač Lyona, Clinton N’Jie.

Screenshot_2

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!