NaslovnicaVijestiLampard: Chelsea mora kupiti dva ili tri velika igrača

Lampard: Chelsea mora kupiti dva ili tri velika igrača

Chelsea mora kupiti dva ili tri velika igrača, izjavio je bivši engleski reprezentativac. Legenda Chelseaja Frank Lampard je rekao da Plavcima nedostaju ‘velike ličnosti’ i vjeruje da je njihova pozicija na tabeli Premiershipa u ovom trenutku vrlo smiješna.

Chelsea mora kupiti dva ili tri velika igrača

Pod vodstvom privremenog menadžera Guus Hiddinka, Chelsea se oporavio od lošeg početka sezone koja je presudila Mourinhu koji je otpušten iz Chelseaja u decembru prošle godine.

Međutim, bivši igrač i legenda Chelseaja, Frank Lampard, koji je igrao više od 400 utakmica za klub između 2001. i 2014. godine, misli da je John Terry posljednji od ‘velikih ličnosti’ u klubu i zabrinut je u kojem pravcu sve ovo ide.

“Brinem se gdje su ‘velike ličnosti’ kluba otišle. Da bi bili veliki tim, morate imati ‘velike ličnosti’.”

[su_bet_at_home_1]

“Ne želim zvučati kao da se vraćam u dane kada smo ja, John Terry, Ashley Cole, Petr Cech i Didier Drogba igrali, ali sada vidim tim u kojem je John Terry posljednji oslonac tog identiteta.”

“Možda je Chelsea u potrazi za mnogo ljepšom igrom. Klub je pokušavao da gura u tom smijeru sa igračima koje su dovodili u proteklih četiri ili pet godina.”

“Problem je ako padnete u sredinu, negdje između teška i lijepa.”

“To je lijep fudbal ponekad, ali nije baš tako lijep uvijek i ne pobjeđuje utakmice. To nije lijepo.”

“Oni moraju kupiti dva ili tri velika igrača. Jer biti 11. u Premier ligi je stvarno smiješno za klub kao što je Chelsea.”

Chelsea u utorak igra protiv Norwicha na Carrow Roadu. Koeficijent na Chelsea je puno manji naravno 1.53, još nakon njihove impresivne igre u posljednjih nekoliko utakmica, dok je na Norwich 6.50. Ukoliko se želite kladiti pak na remi ova dva kluba, koeficijent bi vam bio 3.80. Veoma dobre kvote, a i dan za dobiti neki novac. Ispod imate mogućnost da se okladite. Ukoliko niste registrovani, učinite to i dobijte bonus od 200€ na linku ispod. Pored toga možete vidjeti i naše analize sve predstojeće utakmice na linkovima koji su vam prezentirani ispod. Također se registrujte na forum na kojem možete pratiti naša predviđanja na dnevnoj bazi.

rRU6Wuj

EVO KAKO SMO NA KLADIONICI ZARADILI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM
 

[su_bet365_200_bonus_mali]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!