NaslovnicaVijestiLampard: Mourinho se može nositi sa poslom u Unitedu

Lampard: Mourinho se može nositi sa poslom u Unitedu

Frank Lamprd tvrdi da je Jose Mourinho odličan trener, koji se može nositi sa poslom u Manchester Unitedu.

Mourinho se može nositi

Budućnost Louisa van Gaala na Old Traffordu je došla u veliko pitanje, jer ove sezone Manchester United igra razočaravajuće, a kako prenose mediji sa Otoka Jose Mourinho će naslijediti Van Gaal na trenerskoj pozicji.

Lampard, koji je osvojio dvije titule Premiershipa i jedan FA Cup pod vodstvom Mourinha, tvrdi da bi Portugalac mogao izdržati u Unitedu.

“Nisam sa Mourinhom razgovarao puno. Razgovarao sam s njim kratko kada je napustio Chelsea”, kazao je Lampard za ITV, te nastavio:

“Trenutno postoji ‘ringišpil trenera’ u minuti i mislim da se vjerovatno treba strpiti još neko vrijeme, a zatim će Jose završiti u nekom velikom klubu, jer je on veliki trener.”

“Ako Van Gaal odluči napustiti Manchester United na kraju sezone, koa što je i sam rekao, mislim da je Mourinho tip trener o kojem će oni sigurno dosta razmišljati.”

“Jose Mourinho bi sigurno mogao voditi klub poput Manchester Uniteda, to je ono što on radi”, završio je Frank Lampard.

Van Gaal je potvrdio da ne zna da li Manchester United vodi pregovore sa Jose Mourinho, ali da vode siguran je da bi mu iz uprave to rekli.

Nisam siguran je li Manchester United ostvario kontakt sa Mourinhom. Razgovarao sam sa Edom Woodwardom i ne mogu zamisliti da je preogovorao sa nekim drugim”, kazao je Van Gaal.

[su_netbet_cura]

[excerptlist num=4 cat=’Analize’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!