NaslovnicaVijestiLaurent Blanc: PSG je konačno spreman na osvajanje Lige prvaka

Laurent Blanc: PSG je konačno spreman na osvajanje Lige prvaka

Trener francuskog prvaka Paris Saint-Germaina Laurent Blanc tvrdi da je njegov tim konačno spreman za osvajanje Lige prvaka ove sezone.

laurent blanc

“Parižani” su se mučili u posljednjih par sezona u elitnom klupskom natjecanju, unatoč velikoj količini novca koju su uložili u napredak kluba.

Paris Saint-Germain od preuzimanja bogatih Arapa u 2011. godini nije uspio doći čak ni do polufinala Lige prvaka, a ove sezone protivnik u osmini finala je londonski Chelsea, sa kojim su već igrali i prošle sezone. Njihov trener smatra da je njegov tim spreman da od do samoga kraja ovaj put.

“Sezona se sudi na osnovu svakog takmičenja u kojem klub igra. U Francuskoj je prošla sezona bila savršena, ali s pravom se očekuje od kluba ove veličine da ostvari i veliki učinak u Ligi prvaka. Da bi dobro prošli u Ligi prvaka, moramo biti dobri i u ligi. Lako je reći da ćemo proći dalje, ali treba to i ostvariti. Ipak mislim da je moj tim spreman na osvajanje Lige prvaka ove sezone.”

[su_unibet_advent_calendar]

PSG ove sezone igra sjajno u domaćem prvenstvu, gdje su trenutno ubjedljivo prvi. Tim je trenutno na prazničnoj pauzi, ali već će se ponovo sastati u srijedu kada igraju protiv Intera u prijateljskoj utakmici.

“Svjesni smo da je PSG promijenio dimenziju. Sretni smo što predstavljamo klub i što smo ostvarili ogromne uspjehe. Ljudi su svjesni naše ambicije na nacionalnj i europskoj razini. No, osvajanje Lige prvaka nije nimalo lak zadatak.”

“Znam da postoji dosta interesa za moje igrače, ali nikome ugovor ne ističe u siječnju, tako da nema problema. Postoje neki koji bi mogli otići, već znate njihova imena. Razgovarat ćemo s njima kad bude vrijeme. Zimski prijelazni rok za mene nije dobra stvar i mislim da se neće puno toga promijeniti.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!