NaslovnicaVijestiLazio odbio 50 milijuna eura za Felipe Andersona

Lazio odbio 50 milijuna eura za Felipe Andersona

Felipe Anderson u večerašnjem ogledu protiv Fiorentine prosjedio je na klupi zbog interesa mnogih klubova za njegove usluge.

OIR_resizer

Engleski i talijanski mediji javljaju kako je Brazilac na meti Manchester Uniteda.

Uoči utakmice protiv Fiorentine direktor Lazija Igli Tare za Mediaset Premium pričao je o mogućem odlasku Felipe Andersona na Old Trafford.

“Za sada nismo primili nikakvu ponudu od strane Manchester Uniteda. On trenutno prolazi kroz negativan period jer nije u dobroj formi i on je svjestan toga.”

“Mora se smiriti, on je igrač vrhunske klase. Ima sve što je potrebno kako bi ga sve ovo sada pogodilo.”

“Odbili smo ponudu od 50 milijuna eura koju je Manchester United poslao 27. kolovoza prošle godine i ništa se od tada nije promijenilo, a ako bude konzistentan vrijedit će i puno više.”

Felipe Anderson ove sezone nije u bajnoj formi u kakvoj je bio prošle sezone. Prošle sezone bio je jedan od najboljih igrača u Seriji A, a postigao je i deset pogodaka u 32 nastupa.

No, ove sezone Brazilca jednostavno ne ide. Postigao je pet golova do sada, no ti golovi bili su postignuti protiv Genoe, Sassuola, Rosenborga i Torina, a niti jedan nije postignut poslije 25. listopada.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!