NaslovnicaVijestiLazio odbio ponudu od čak 70 milijuna eura!

Lazio odbio ponudu od čak 70 milijuna eura!

Lazio odbio ponudu od čak 70 milijuna eura!

Talijanski nogometni gigant Lazio odbio je ponudu od čak 70 milijuna eura za svog talentiranog nogometaša, otkrio je predsjednik rimskog kluba Claudio Lotito. Lotito nije priopćio ime kluba koji je želio 22-godišnjeg veznjaka, Vanju Milinkovića-Savića a ranije se spekuliralo da je bio na meti Manchester Uniteda, Juventusa i Chelseaja.

“Nije istina da Lazio samo prodaje igrače. Da sam htio uzeti veliki novac, to bih ostvario od transfera Milinković-Savića, ali sam odbio 70 milijuna. Nisam nijednog trenutka razmišljao o drugom ishodu, on ostaje dio našeg tima”, rekao je Lotito , a prenosi Corriere dello sport.

Da li je ovo realno? Otkriveno koliku platu zahtijeva Oxlade-Chamberlain

Manchester United spreman aktivirati otpusnu klauzulu igrača Barcelone

Rio Ferdinand napao upravu Uniteda: “Ne mogu da vjerujem da ste propustili priliku da ga dovedete na Old Trafford”

Da je Lotito prihvatio ponudu, Milinković-Savić bi postao 12. na listi najskuplje plaćenih nogometaša svih vremena.

[su_live_koeficijenti_v2]

Stao bi u red asova svjetskog nogometa, a ispred njega bi bili samo Neymar, Paul Pogba, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain, Romelu Lukaku, Luis Suarez, James Rodriguez, Zinedine Zidane, Angel di Marij i Kevin de Bruyne.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!