NaslovnicaVijestiLazio za ovog igrača traži čak 50 milijuna eura!

Lazio za ovog igrača traži čak 50 milijuna eura!

Lazio za ovog igrača traži čak 50 milijuna eura!

Torinski Juventus, šesterostruki uzastopni prvak Italije, poslao je Laziju ponudu vrijednu 40 milijuna eura za srpskog nogometaša Sergeja Milinković-Savića. Naime, kako tvrdi Sky Italia, ponuda podrazumijeva 35 milijuna eura i pet milijuna koje bi dobili kroz bonuse.

ovog igrača

Međutim, kako se navodi, Rimljane neće zadovoljiti ni ta ponuda jer je već pustio Lucasa Bigliu u  Milan i zahtijevaju čak 50 milijuna eura! Prvak Italije već duže vrijeme prati novog nogometaša i ukoliko ostvari transfer učinio bi ga najskuplje plaćenim srpskim nogometašem ikada.

Mourinho otkrio koliko planira ostati u Unitedu

Bivši prvak svijeta traži novi klub preko društvene mreže!

Matić odabrao klub u kojem će nastaviti karijeru!

FOTO: Evo kako će izgledati Bayern sljedeće sezone

Juventus je u velikoj potrazi za vezistom, navodno pregovara i sa Chelseajem oko još jednog Srbina, Nemanje Matića, a na meti je i Blaise Matuidi iz Paris Saint-Germaina Ujedno, čelnici iz Torina privode kraju posao oko dolaska krilnog napadača Fiorentine Federica  Bernardeschija.

[su_live_koeficijenti]

Sergej Milinković-Savić je svoju nogometnu karijeru počeo u Vojvodini gdje je igrao sve do 2014. godine, a zatim prešao u belgijski Genk za milijun eura odštete. U Genku je igrao jednu sezonu, a zatim prelazi u talijanski klub za 9 milijuna eura. Nastupa i za srbijansku reprezentaciju s kojom je 2015. godine osvojio Svjetsko prvenstvo (U20 reprezentacija).

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!