NaslovnicaVijestiLEGENDA ARSENALA OTKRILA: Evo koju zvijezdu će 'Topnici' prodati u zimskom prelaznom...

LEGENDA ARSENALA OTKRILA: Evo koju zvijezdu će ‘Topnici’ prodati u zimskom prelaznom roku!

Bivši napadač Arsenala i reprezentativac Škotske Charlie Nicholas otkrio je kako će trener ‘Topnika’ Unai Emery prodati jednu od najvećih zvijezda kluba Mesuta Ozila u zimskom prelaznom roku ukoliko klub za njega dobije atraktivnu ponudu.

Arsenal planira prodati Ozila

Bivši reprezentativac Njemačke se po svemu sudeći još uvijek nije prilagodio na Emeryjev način igre, a krajem prošlog mjeseca je navodno bio u svađi sa španjolskim stručnjakom, kada je propustio susret protiv West Ham Uniteda u Premier ligi.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Iako je Emery negirao špekulacije kako je u svađi sa veznjakom, on je javno priznao kako zahtijeva mnogo više od najboljeg igrača kluba, koji je u februaru potpisao ugovor vrijedan čak 350000 funti tjedno, postavši tako najplaćeniji igrač ‘Topnika’. Ozil je na to odgovorio u protekle dvije utakmice, postigavši golove protiv Newcastle Uniteda prošlog vikenda, a zatim i u četvrtak protiv Vorskle u Europskoj ligi.

Ipak, Nicholas smatra kako to nije dovoljno, te da će ga se klub riješiti ukoliko dođe dovoljno dobra ponuda za njega. Naime, rekao je: “Ukoliko se Ozil ne popravi do januara, i ukoliko klub dobije pristojnu ponudu, prodat će ga. Već neko vrijeme se piše kako za njega interes pokazuje Fenerbahče i još nekoliko klubova. Ne znam kako bi financijski to mogli ostvariti, ali moguće je i da će ponude poslati i kineski klubovi.”

Ozil je nedavno dao jako zanimljivu izjavu, u kojoj je priznao da još uvijek ima dosta toga za ponuditi. U intervjuu za službenu klupsku stranicu, 29-godišnjak je rekao: “Navijači su uz mene otkako sam došao prije pet godina. Uvijek želim kontrolirati igru, dijeliti asistencije i pomoći timu. Takav sam od početka karijere. Godinama mi govore kako igram poput Bergkampa. Naravno da sam ponosan zbog toga i čast mi je biti uspoređivan s njim. On je legenda Arsenala, bio je nevjerovatan igrač. Međutim, ne želim se porediti ni sa kim. Imam svoj vlastiti stil igre. Ponosan sam zbog tih poređenja, ali ja sam Mesut Ozil i još dosta imam za ponuditi.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!