NaslovnicaVijestiLegenda Arsenala: Wenger mora kupiti ovog vrhunskog napadača

Legenda Arsenala: Wenger mora kupiti ovog vrhunskog napadača

Legenda Arsenala je ponovo progovorio o novim pojačanjima Topnika. Arsenal mora potpisati napadača svjetske klase ovog ljeta i Robert Lewandowski bi mogao da bude na vrh te liste, jer im se uklapa u račune, rekla je legenda TopnikaRay Parlour.

Legenda Arsenala

Ekipa iz sjevernog Londona se bori kako bi pronašla odgovarajućeg napadača koji bi mogao biti konzistentan i pogađao golove iz utakmice u utakmicu.

Olivier Giroud je postigao 22 gola ove sezone, ali sada je 14 utakmica bez gola.

Premierligaški divovi će kako se očekuje od njih tražiti novog napadača ovog ljeta.

A kada su ih mediji ispitivali ko bi mogao biti novi napadač na Emiratesu, Ray je rekao: “Robert Lewandowski, ako ga budu mogli dovesti.”

“Netko tog kalibra. U idealnom slučaju želite igrače koji imaju 25 ili 26. godina, ali ponekad ne dobijete priliku za to.”

“Samo mislim da im fali vrhunskih igrača. On je to radio dobro, Olivier Giroud, ali da li je on dovoljno dobar za Ligu prvaka i Premier ligu?”

[su_bet365_200_bonus_mali]

Arsenal će se suočiti sa konkurencijom za Lewandowskog, kako ga žele klubovi širom Europe, a tako i Manchester United i Liverpool.

Arsene Wenger je protiv Sunderlanda uspio izvući samo 0-0. U sljedećoj utakmici se suočavaju sa Norwichom na Emiratesu, gdje će težiti ka pobjedi, jer bi se time kvalificirali u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!