NaslovnicaVijestiLegenda Atletica se seli u Meksiko

Legenda Atletica se seli u Meksiko

Legenda Atletica se seli u Meksiko! Veliki ljubimac navijača Atletico Madrida i legenda ovog kluba Fernando Torres  je po pisanju većine meksičkih medija na pragu prelaska u nekadašnji klub Ronaldinha Queretaro. Pored Queretara interes za Torresa pokazao je još i najveći klub iz Meksika, Cruz Azul.

Legenda Atletica se seli u Meksiko

Kako stvari stoje, ljubav između Fernanda Torresa i Atletico Madrida neće trajati vječno. Nakon povratka u svoj matični klub Torres se je trudio i davao sve od sebe te je postigao nekoliko ključnih golova ali njegov napor i kvalitet očigledno nije zadovoljio čelnike Atletica koji Torresu nisu ponudili nastavak saradnje te će Torres napustiti klub nakon isteka ugovora ovo ljeto.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Nekoliko klubova je pokazalo interes za Torresa, a ESPN Mexico prenosi vijest da je Torres na pragu prelaska u Meksiko a dva kluba koja vode borbu za njegov potpis. To su Cruz Azul kojeg sa klupe predvodi španski stručnjak Paco Jemez, te nekadašnji klub Ronaldinha Queretaro, koji su prema pisanju medija Torresu spremni ponuditi dvogodišnji ugovor prema kojem bi Torres godišnje zarađivao 5 miliona dolara.

>> Ko može odbiti Barcelonu?

Torresu je ovo drugi puta u karijeri da napušta Ateltico, nakon što je već ranije u karijeri napustio madriđane te potpisao za Liverpool. On je se vratio u Atletico prije 3 sezone i u to vrijeme je bio standardni član ekipe Diega Simeonea, ali kako stvari stoje došlo je vrijeme za novi rastanak. Torres je ove sezone u španskom prvenstvu postigao 8 golova na 31 odigranoj utakmici.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!