NaslovnicaVijestiDRAMA U SVLAČIONICI! Legenda Juventusa napao njemačkog arbitra Felixa Brycha!

DRAMA U SVLAČIONICI! Legenda Juventusa napao njemačkog arbitra Felixa Brycha!

Kako prenosi eminentni madridski časopis Marca, u svlačionici stadiona u Valenciji nakon meča bilo je veoma napeto i uzbudljivo.

Incident se navodno dogodio na poluvremenu susreta, kada je Juventus već vodio pogodkom iz penala Miralema Pjanića. Ipak, rezultat nije bio razlog zbog kojeg su u Juventusu bili razočarani, nego nepravedno isljučenje Cristiana Ronalda u 29. minuti susreta. Prema svjedočenju osoblja na stadionu u Valenciji, neki predstavnici Juventusa sačekali su arbitra meča Felixa Brycha ispred svlačionice unutar stadiona, gdje se čak potpredsjednik Stare dame želio obračunati sa Nijemcem.

>> ODUŠEVIO NAVIJAČE UNITEDA: Evo kako je Memphis Depay isprovocirao Manchester City nakon sinoćnje pobjede!

To je bio nitko drugi nego velika češka zvijezda zvijezda Pavel Nedved, koji je u potpunosti izgubio živce nakon nepravde koja je nanešena Ronaldu. S iznimno povišenim tonom, Čeh je navodno mnogo toga rekao, a u otovreni sukob je htio ući i sam njemački arbitar ali je ipak ostao suzdržan.

[su_bet365_100bonus]

Marca tvrdi kako će se Nedved također naći u istrazi Europske nogometne federacije te da bi se mogao suočiti s teškom kaznom od strane UEFA-e. Što se tiče rezultata susreta, Juventus je slavio 2:0 golovima Miralema Pjanića iz penala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!