NaslovnicaVijestiLegenda Liverpoola: Veliki sam obožavatelj ovog igrača Uniteda!

Legenda Liverpoola: Veliki sam obožavatelj ovog igrača Uniteda!

Legenda Liverpoola izjavio je kako je veliki obožavatelj Unitedovog nogometaša, o čijoj igri govori u superlativima.

obožavatelj

Srpski reprezentativac Nemanja Matić još uvijek je među top temama u sportskim medijima na Otoku. Pohvale za vezistu Manchester Uniteda svakodnevno stižu sa svih strana, a posljednja u nizu stigla je od legendarnog engleskog reprezentativca i ikone Anfielda Stevena Gerrarda.

[su_premierleague]

Nekadašnji kapetan Liverpoola je po okončanju prvog meča play-offa Lige prvaka, u kojem su “crveni” slavili na gostovanju Hoffenheimu 2:1, istaknuo da je Matić tip igrača koji nedostaje ekipi Jürgena Kloppa.

Mlada zvijezda Bundeslige: Odbio sam Liverpool jer igram u boljem klubu

Uhvaćen na djelu: Napadač Tottenhama viđen kako kupuje dres Chelseaja

“Nemamo prirodnog, središnjeg veznjaka u ovom trenutku. Jordan Henderson je napravio fantastičan posao na toj poziciji, ali se prošle sezone borio s ozljedama. Imamo i Emre Cana, koji je, prema mom mišljenju, također sposoban odigrati na toj poziciji. Ipak, mislim da bi svi oni (Wijnaldum, Henderson, Can…) imali velike koristi od pravog, centralnog vezite, čudovišta na sredini terena koji bi mogao da razbije igru ​​i pomogne Liverpoolu da se osigura kada krene u napad s velikim brojem igrača”, rekao je Gerrard i dodao:

“Ne želim stvaram naslove, ali veliki sam obožavatelj Matića. Gledajući ga prethodnog vikenda, mislim da je on pravi komad slagalice koji je bio potreban Mourinhu u Unitedu”, rekao je Steven Gerrard.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!