NaslovnicaVijestiLegenda Manchester Uniteda Van der Sar se vraća nogometu

Legenda Manchester Uniteda Van der Sar se vraća nogometu

Legenda Manchester Uniteda Van der Sar se vraća nogometu. Bivši igrač Manchester United koji je odigrao najviše utakmica za svoju reprezentaciju, dolazi iz penzije da pomogne svog starom amaterskom klubu, VV Noordwijku, nakon što se njihov redovni golman ozlijedio.

Legenda Manchester Uniteda Van der Sar se vraća nogometu

Bivši golman Crvenih đavola Edwin van der Sar će napraviti povratak u dobi od 45. godina, gdje dolazi iz penzija da igra za svoju staru amatersku ekipu VV Noordwijk.

Bivši reprezentativac Holandije je u posljednjoj utakmici bio 2011. godine u finalu Lige prvaka koje je Manchester United izgubio od Barcelone (3-1), ali je ostao član holandskog kluba – koji se iznenada našao u krizi.

Uz redovnog golmana Musatafa Mare Zine koji se povrijedio, Noordwijk je potpisao peticiju holandskom FA (KNVB), kako bi se Van der Saru omogućilo da igra u subotu protiv Jodan Boys. Zahtjev je odobren.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“On i dalje misli sve najbolje o klubu i regularan je ovdje”, rekao je Pieter Vink, tehnički direktor Noordwijka.

“Nakon nekoliko razmatranja je pristao da brani gol sljedeće subote protiv Jodan Boysa. Pretpostavljamo da je to samo za jednu utakmicu. Oduševljeni smo što Edwin želi da nam pomogne na ovaj način.”

Povratak Van der Sara očekuje da će biti kratak, ali navijači golmana, koji drži rekord za najviše nastupa za svoju reprezentaciju (130), imat će šansu da ga posljednji put vide u akciji.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!