NaslovnicaVijestiLegenda predviđa tko će pobijediti u najvećem derbiju u Premier ligi

Legenda predviđa tko će pobijediti u najvećem derbiju u Premier ligi

Legenda predviđa tko će pobijediti u najvećem derbiju u Premier ligi. To je vjerojatno najveći derbi u Premier ligi, a večeras se održava na Anfieldu.

Legenda predviđa

Redsi su blagi favoriti nakon impresivnog početka kampanje i tri boda su ispred svog zakletog suparnika.

Crveni vragovi su početkom sezone bili favoriti za osvajanje Premier liga, nakon pobjeda na prve tri ligaške utakmice, a od tada su izgubili od Manchester Cityja, Watforda i Stokea.

[su_bet365_200_bonus_mali]

To ostavlja Mourinhovu ekipu šest bodova iza Manchester Cityja i Arsenala, koji su na vrhu lige.

Dok ovaj sukob dva Engleska titana može biti tvrd za klađenje za mnoge kladioničare, postoji velika legenda koja jednostavno ne vidi ništa dalje od Liverpoolove pobjede.

screenshot_24

UPLATI!
Taj čovjek je Paul Scholes i on priznaje da, kada bi se kladio, on bi stavio svoj novac na Jurgen Kloppovu ekipu večeras.

“Ako se kladite, kladite se na Liverpool”, rekao je Scholes za BBC Sport.

Iako je malo vjerojatno da će bivši veznjak zapravo i staviti svoj novac na Liverpool, on je objasnio zašto je zabrinut za svoju bivšu ekipu u ovom trenutku.

[su_euro_soccer_bonus]

“Oni nisu dovoljno nemilosrdni. Postoji toliko mnogo konfuzije o tome tko bi trebao igrati.”

“Ono što sam vidio od Mourinha u Chelseaju, on je imao 13 ili 14 igrača koji igraju svaki tjedan. Nikada nije odmarao igrače u Liga kupu ili bilo kojem natjecanju.”

“Da li postoji identite tima još uvijek? Mislim da ne postoji.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!