NaslovnicaVijestiLegenda Rome Francesco Totti otkrio zbog čega nisu mogli odbiti ponudu Liverpoola...

Legenda Rome Francesco Totti otkrio zbog čega nisu mogli odbiti ponudu Liverpoola za Alissona

Ikona Rima, Francesco Totti, priznaje da je Roma s odlaskom Alissona izgubila vrhunskog vratara, ali istodobno izvještavaju kako je ponuda Liverpoola jednostavno  bila previše dobra da bi se odbila.

ponudu Liverpoola

U Romi su bili odlučni pri svojoj odluci da ne žele prodati brazilskog vratara Alissona, ali na kraju je ipak prevladao poslovni pragmatizam, budući da je Liverpool bio spreman platiti naknadu koju u historiji nogometa još niko nije platio za jednog vratara.

Legendarni Francesco Totti, pomoćnik službenika za osobnu politiku i sportskog direktora kluba Monchia, priznaje da je Liverpoolova ponuda bila toliko dobra da su je u Romi jednostavno morali prihvatiti.

>> Naby Keita OTKRIO: Zbog Kloppa sam odbio PONUDE ova dva VELIKA kluba!

„Gradimo tim za budućnost. Pokušati ćemo pojačati našu ekipu najbolje što možemo i želimo se takmičiti za najviša mjesta. Tržišni uvjeti su se promijenili. Po prvi put se to dogodilo da je netko bio spremnan platiti 75 milijuna eura za vratara i takve ponude, nismo mogli odbiti, nažalost. Žao mi je što smo izgubili jednog od najboljih vratara na svijetu, ali ipak ćemo pokušati izgraditi vrhunski tim “, rekao je Totti za Sky Sport Italia.

[su_bet365_koeficijenti]

Kao glavni kandidat za zamjenu Alissona, spominje se vratar PSG-a Alphonse Areola, koji je izgubio mjesto prvog čuvara mreže nakon što je u klub stigao legendarni Italijan Gigi Buffon.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!