NaslovnicaVijestiLegenda Uniteda smatra da Mourinho treba ostati na klupi

Legenda Uniteda smatra da Mourinho treba ostati na klupi

Legenda Manchester Uniteda smatra da menadžer tog kluba Jose Mourinho treba ostati na klupi, te da promjena ne bi imala nikakvog efekta.

Ryan Giggs, bivši legendarni nogometaš Manchester Uniteda, a danas izbornik nogometne reprezentacije Walesa, za britanske medije je izjavio da bi Jose Mourinho trebao ostati menadžer kluba sa Old Trafforda.

Portugalski stručnjak i pored ogromnih ulaganja u tim u posljednjih nekoliko prijelaznih rokova nije uspio da uspostavi igru i rezultate kakvi se očekuju od kluba sa Old Trafforda.

[su_premierleague]

United je ubilježio najlošiji start u Premier ligi u posljednjih 29 godina. Poslije sedam kola “crveni đavoli“ se nalaze na desetom mjestu sa deset bodova. Uz to su eliminisani iz Liga kupa od drugoligaša Derby Countyja, pa se u javnosti, ali i od bivši igrača Uniteda sve češće čuju zahtjevu da Mourinho dobije otkaz. No, Giggs nije takvog mišljenja.

“Mourinho ne bi trebao da ode. Trenutno prolaze kroz teške trenutke. Isto ovo sam rekao i nedavno. Napravite sada promjenu na klupi i najvjerovatnije bićete u istom položaju za godinu ili dvije. Vjerujem da bi Mourinho treba da zadrži posao“, kazao je Giggs.

Nekada sjajni ofanzivni krilni nogometaš u dresu Manchester Uniteda odigrao 963 takmičarske utakmice i postigao 168 golova. Za 24 sezone, koliko je proveo na Old Traffordu, između ostalog je osvojio 13 naslova šampiona Engleske, dva Evrope i jedan svijeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!