NaslovnicaVijestiLegendarni Argentinac se vratio nogometu!

Legendarni Argentinac se vratio nogometu!

Legendarni argentinski nogometaš, Juan Sebastian Veron, vratio se nogometu u 41. godini, pošto je odlučio da pomogne svom matičnom klubu, Estudiantesu iz La Plate.

legendarni

Argentinski nogometaš Juan Sebastian Veron potpisao je danas ugovor sa Estudiantesom i tako se vratio iz igračke mirovine.

Veron je s Estudiantesom, klubom u kojem je počeo karijeru 1994, potpisao ugovor na 18 mjeseci.

Argentinac je prethodno obećao da će se vratiti na teren i da će igrati 2017. godine ukoliko navijači kupe 65 posto ulaznica za novi stadion kluba. Pristalice Estudiantesa su to učinile, pa se 41-godišnji Veron vratio nogometu.

On će primati minimalnu zaradu, a taj novac će donirati klubu.

Veron je posljednjih nekoliko mjeseci trenirao s Estudiantesom, a prvu utakmicu će odigrati 8. siječnja 2017. godine protiv Bayer Leverkusena na Florida kupu.

Inače, Veron je i predsjednik Estudiantesa od 2014. godine.

Legendarni veznjak je igračku karijeru okončao prije dvije godine, upravo u Estudiantesu.

U karijeri je, osim za Estudiantes, igrao i za Bocu Juniors, Sampdoriu, Parmu, Lazio, Manchester United, Chelsea i Inter. Za reprezentaciju Argentine je odigrao 73 utakmice, te postigao 9 golova. Nosio je dres nacionalnog tima na tri Svjetska prvenstva

Estudiantes trenutno zauzima četvrto mjesto na tablici u argentinskoj Primera diviziji, sa četiri boda zaostatka za vodećom Bocom Juniors. U Argentini je u toku ljetnja pauza, a prvenstvo se nastavlja početkom veljače.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!