NaslovnicaVijestiLEGENDARNI CASILLAS OTKRIO: Evo tko su po njegovom mišljenju trenutno dva najbolja...

LEGENDARNI CASILLAS OTKRIO: Evo tko su po njegovom mišljenju trenutno dva najbolja golmana na svijetu!

Kada su u pitanju najbolji golmani u proteklih 20-ak godina, mali broj njih se može porediti sa legendarnim Ikerom Casillasom.

Casillas imenovao dva najbolja golmana svijeta

Bivši španjolski reprezentativac je u karijeri osvojio sve što se moglo osvojiti, uključujući Svjetsko prvenstvo, Europsko prvenstvo, Ligu prvaka, te veliki broj titula prvaka Španjolske.

[su_bet365_koeficijenti]

On trenutno nastupa za Porto, gdje će najvjerovatnije uskoro i završiti svoju nevjerovatnu karijeru. Dugi niz godina je važio za jednog od najboljih golmana na svijetu, a u FIFPro timu godine našao se čak pet puta.

U ovom trenutku mnogo je debata o tome tko je najbolji golman svijeta, s obzirom da Manuel Neuer nakon oporavka od povrede koju je zadobio prošle sezone ima problema sa povratkom u svoju prepoznatljivu formu. Iako bi mnogi pomislili kako bi Casillas najboljim na svijetu proglasio svog sunarodnjaka i zvijezdu Manchester Uniteda Davida de Geu, to nije slučaj. Tokom odgovaranja na pitanja svojim fanova na twitteru, Casillas je dao svoje mišljenje o tome tko su dva najbolja golmana na svijetu u ovom trenutku. Na pitanje da izabere između Marc-Andrea ter Stegena i Jana Oblaka, on je odgovorio: “Iskreno, analizirajući trenutnu formu svih golmana svijeta, mislim da su njih dvojica najbolji. Prolaze kroz sjajne trenutke u karijerama.”

37-godišnjak je u pravu, Ter Stegen i Oblak brane u nevjerovanoj formi od početka nove sezone, a Slovenac je čak više puta sačuvao svoju mrežu netaknutom u dresu Atletico Madrida nego što je primio golova. S druge strane, Ter Stegen je svojim nastupom u subotu protiv Seville još jednom pokazao zašto ga mnogi stavljaju na mjesto broj jedan. Ipak, svakako je zanimljivo to što Casillas nije niti spomenuo Davida de Geu, kao ni zvijezde svog bivšeg kluba Real Madrida Thibauta Courtoisa i Keylora Navasa, koji su također u samom vrhu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!