NaslovnicaVijestiLEGENDARNI GIANLUIGI BUFFON PRIZNAO: On je za mene najbolji igrač na svijetu!

LEGENDARNI GIANLUIGI BUFFON PRIZNAO: On je za mene najbolji igrač na svijetu!

Već dugi niz godina se vodi rasprava na temu tko je najbolji igrač današnjice, a protagnosti tih rasprava su većinom Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

Buffon smatra da je Messi najbolji

Njih dvojica su osvojili po pet Zlatnih lopti u proteklih deset godina, no ove godine bi njihova dominacija mogla stati. Naime, nedavno je Luka Modrić osvojio FIFA nagradu za najboljeg igrača svijeta, te je po mišljenju mnogih vodeći favorit i za osvajanje Zlatne lopte.

[su_bet365_koeficijenti]

Sjajni veznjak je prošle sezone igrao veliku ulogu u osvajanju Lige prvaka sa Real Madridom, te je impresionirao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji proteklog ljeta, gdje je sa Hrvatskom stigao do finala. Međutim, unatoč svemu tome, mnogi smatraju da on i dalje nije nije na nivou Messija i Ronalda.

Jedan od njih je i legendarni Gianluigi Buffon. Na pitanje novinara tko je po njegovom mišljenju favorit za osvajanje Lige prvaka ove sezone, golman Paris Saint-Germaina je odgovorio: “Favorit za osvajanje Lige prvaka? Moram reći Barcelona jer imaju najboljeg igrača na svijetu, Lionela Messija. Zatim, sljedeći favorit je Juventus, koji je doveo Cristiana Ronalda koji se također smatra najboljim na svijetu.”

Buffon kroz svoju karijeru nije krio divljenje prema Messiju, a jedna od najzanimljivijih situacija vezana za njih dvojicu je kada je ‘uštipnuo’ Argentinca za obraz, te kaznije izjavio ‘želio sam ga dodirnuti da vidim da li je čovjek poput nas ostalih’. Nakon prošle sezone, u kojoj je na ukupno 54 nastupa u svim takmičenjima postigao 45 golova i podijelio 18 asistencija, Lionel Messi je u istom ritmu krenuo i u novu sezonu, u kojoj na 12 nastupa ima isto toliko postignutih golova, te šest podijeljenih asistencija. S druge strane, Cristiano Ronaldo je prošle sezone postigao 44 gola, te podijelio osam asistencija na 44 utakmice za Real Madrid, dok ove sezone na 12 utakmica u dresu ‘Stare dame’ ima sedam golova i pet asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!