NaslovnicaVijestiLegendarni igrač Reala komentarisao tim Barcelone

Legendarni igrač Reala komentarisao tim Barcelone

Legendarni igrač Real Madrida, Raul Gonzales nedavno je posjetio igrače madridskog tima uoči današnjeg ‘El Clasica’ kojeg Real igra protiv Barcelona na Camp Nouu. Napadač koji je branio dres Reala 16 godina tom prilikom komentarisao je i igrače Barcelone koji ove sezone igraju zaista impresivno.

Legendarni igrač

Raul je rekao da igrači Reala uvijek na svojim leđima nose veliki pritisak jer se od njih uvijek očekuje pobjeda, te da se jako teško nostiti sa situacijom kada ne ide sve po planu.

“Zahtjevi u Realu su uvijek veliki, i zaista se teško nosititi sa situacijom kada ne ide sve kao što je planirao, a za bolje rezultate uvijek je potrebno vremena. Izgubite li samo jednu utakmicu, cijela sedmica će biti grozna, a kada pobijedite svi su srećni.”, rekao je Raul te počeo pričati o Barceloni.

Raul za Barcelonu ima samo riječi hvale, prema njegovim riječima Barcelona pored odličnih igrača ima i odličnog trenera, Luisa Enriquea.

“Imaju odličnog trenera i sjajan tim, a i u fantastičnoj su formi. Sve im se poklopilo. Savršeni su i protiv njih jednostavno morate biti strpljivi jer će ih biti teško nadigrati svih 90 minuta.”, rekao je Raul te dodao

“U svijetu fudbala se stvari okrenu za 360 stepeni u jednoj sekundi. Samo jedan poraz može sve promijeniti.”, rekao je legendarni španski napadač.

Raul je svoje prve fudbalske korake napravio u školi Atletico Madrida, te kasnije počeo pohađati školu Reala za koji je debitovao 1994. godine, ali za C tim, iste godine debituje i za B ekipu madridskog tima. Krajem te godine Raul je zaigrao i za prvi tim ovog kluba za koji je nastupao od 1994. do 2010. godine. U tom periodu Raul je sa Realom osvojio mnoštvo trofeja, a u 550 utakmica postigao je 228 golova. Kasnije je nastupao za Schalke, arapski Al Sadd, te New York Cosmos za koji je igrao sve do prošle godine.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!