NaslovnicaVijestiLegendarni italijanski nogometaš kritikuje: Golove ne postižu navijači!

Legendarni italijanski nogometaš kritikuje: Golove ne postižu navijači!

Legendarni bivši nogometaš italijanske reprezentacije, kritikuje i kaže kako “navijači ne postižu golove sa tribina”.

navijači

Italija sutra navečer na San Siru u Milanu mora pobijediti Švedsku dva razlike ako želi igrati u na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

“Čizma” je na nogama, selektor Gian Piero Ventura je pod velikim pritiskom koji očito ne umije da nosi jer je umjesto da ujedini “azzurre”, izjavama kako “navijači u Milanu neće podržati državni tim” iznervirao je legendarnog Andreu Pirla.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Ventura je u krivu. Ljudi će biti na San Siru uz “azzurre”, ali nikada nisam vidio da se daju golovi s tribina. To ne postoji. Očekujem da igrači daju više, moraju pokazati kvalitetu plus kako bi dobili Švedsku dva razlike. Italija ne bi smjela gledati na suce jer se u Europi sudi drugačije nego u Serie A. Vidio sam pogrešan stav prema tome. Ako se Italija posveti samo nogometu i pokaže sve što zna, otići će na Svjetsko prvenstvo.” optimist je Pirlo.

Poznati svi afrički učesnici SP, nema jedne velike reprezentacije!

Fernando Torres pred povratkom u Premier ligu: Saznajte koji klubovi su pokazali interes za “El Nina”

Nogometaš Bologne i Švedske Emil Krafth izjavio je kako je Italija još uvijek favorit.

“Želimo na Svjetsko prvenstvo i učinit ćemo sve kako bismo ih eliminirali. Dobro smo igrali u prvoj utakmici, Italija nije bila loša, ali bili smo bolji. U Milanu će biti teže, Italija će sigurno igrati bolje, tako da je pred nama vrlo teška utakmica”, rekao je Krafth.

Republika Irska igrala je u subotu navečer 0:0 u Kopenhagenu, ali Danci se pred uzvrat u utorak vode starom nogometnom devizom “bolje 0:0 nego 1:1”.

“Uspjeli smo probiti ih, a ne i zatresti mrežu. Vratar Randolph branio je sve, ali sam uvjeren da smo sposobni zatresti mrežu u Dublinu, a da pritom izbjegnemo poraz. Kada ne možete pobijediti kod kuće, najbolji rezultat je 0:0 “, rekao je danski trener Age Hareide.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!