NaslovnicaVijestiLegendarni Kahn poručio Bayernu koga da dovedu kao Heynckesovu zamjenu

Legendarni Kahn poručio Bayernu koga da dovedu kao Heynckesovu zamjenu

Prema mišljenju bivšeg golmana Bayern Munchena Olivera Kahna, trener Real Madrida Zinedine Zidane bio bi savršena zamjena za Juppa Heynckesa, koji napušta klub na kraju sezone.

Kahn želi Zidanea u Bayernu

Čelnici bavarskog giganta su već otkrili kako će uskoro otkriti ime Juppovog nasljednika, a u posljednje vrijeme se pojavilo mnogo špekulacija tko bi to trebao biti.

Zasigurno je da će na klupu njemačkog prvaka doći provjereno ime, a legendarni Kahn otkriva kako bi volio da njegov bivši klub dovede francuskog stručnjaka, koji je u ove sezone pohodu na svoju treću uzastopnu titulu Lige prvaka.

U intervjuu za ZDF, Kahn je rekao: “Zinedine Zidane je bez sumnje vrijedan razmatranja, mislim da je senzacionalan. Osvojio je sve sa Real Madridom i može osvojiti svoju treću Ligu prvaka. On je trener koji savršeno ispunjava zahtjeve koje traži Bayern Munchen.”

Zidane je nedavno otkrio kako mu je želja ostati na Santiago Bernabeuu i sljedeće sezone, ali i priznao kako njegova budućnost zavisi od rezultata koje njegov tim ostvari. Kahn je uvjeren kako bi Zidane mogao uspjeti na Allianz Areni unatoč tome što su čelnici Bayerna već otkrili kako žele dovesti trenera koji priča njemački jezik.

[su_bonus]

“On je Francuz i priča španjolski, tako da bi mogao naučiti njemački jezik. Važnije pitanje je u čemu je on izrazito dobar? Može upravljati skupinom zvijezda, on je i sam bio velika svjetska zvijezda, i dok mnogi vrhunski igrači ne postanu i vrhunski treneri, on jeste.”

Zidane ima ugovor sa klubom iz španjolske prijestolnice do 2020. godine, ali to mu ne daje nikakvu sigurnost, s obzirom da su čelnici ‘kraljevskog’ kluba poznati po tome što raskidaju ugovore sa trenerima ukoliko ne ostvaruju željene rezultate.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!