NaslovnicaVijestiLegendarni Nizozemac 'lupio šamarčinu' Louisu Van Gaalu

Legendarni Nizozemac ‘lupio šamarčinu’ Louisu Van Gaalu

Treneru Manchester Uniteda ništa ne ide od ruke trenutno, iako njegovu momčad od samog vrha Premier lige dijeli svega jedan bod. Crveni vragovi u subotu su upisali novi 1-1 remi protiv Leicester Cityja, te su tako ponovno na ljestvici ostali iza Manchester Cityja. Može se momčad Louisa van Gaala pohvaliti najboljom obranom u ligi.

OIR_resizer (1)

No, teško postižu pogotke. Jedan legendarni Nizozemac i sam je rekao kako je ova današnja momčad Crvenih vragova dosadna te ga tjera na plač.

Legendarni Nizozemac Willem van Hanegem, član generacije Nizozemske koja je 1974. došla do finala Svjetskog prvenstva, pa potom i osvojila Europsko prvenstvo dao je intervju za nizozemski list AD.

“PSV je definitivno ostvario dobar rezultat protiv Manchester Uniteda prošli tjedan (0-0), iako ne treba pretjerivati. U subotu sam ponovno gledao Manchester kako igra i suze su mi potekle niz obraz. Ako možete potrošiti 300 milijuna funti, onda nemojte kupovati hrpu neznalica. Van Gaal je dobar trener kada njegova momčad ostvaruje dobre rezultate. Pogledajte Nizozemsku na Svjetskom prvenstvu. Ljubitelj sam nogometa. Pogledajte kako se sada Di Maria sjajno snašao u PSG-u”, rekao je Willem van Hanegem za AD.

Manchester United 5. prosinca očekuje domaća ligaška utakmica protiv West Hama, a tri dana kasnije idu po pobjedu protiv Wolfsburga u Ligi prvaka.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!