NaslovnicaVijestiLegendarni nogometaš završava karijeru sljedeće godine

Legendarni nogometaš završava karijeru sljedeće godine

Legendarni nogometaš, po mnogima jedan od najboljih svih vremena, planira da završi karijeru sljedeće godine, ali i još jedan ugovor do kraja.

legendarni nogometaš

Bivši nogometaš Barcelone i Milana dvije godine je bez kluba otkad je napustio Fluminense nakon samo tri mjeseca, ali namjerava potpisati za još jedan klub prije nego što službeno okači kopačke o klin.

Ronaldinho Gaucho, nekada najbolji nogometaš svijeta, najavio je kako će završiti karijeru 2018. godine.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Legendarni nogometaš, bivši igrač Barcelone i Milana dvije godine je bez kluba otkad je napustio Fluminense nakon samo tri mjeseca, ali namjerava potpisati za još jedan klub prije nego što službeno okači kopačke o klin.

“Postoji velika šansa da završim karijeru sljedeće godine. Mogao bih priredim oproštaj od karijere u nekim od klubova gdje sam igrao, moraću o tome razmisliti. Kada se povučem iz nogometa posvetiću se glazbenim projektima ili nogometnim školama. To je nešto novo za mene, morat ću se prilagoditi”, rekao je Ronaldinho na konferenciji za medije u svojoj domovini.

Ronaldinho već dvije godine igra egzibicione utakmice diljem svijeta, a obavlja i ulogu ambasadora Barcelone.

Evo zbog čega nije puštena himna Lige prvaka na sinoćnjoj utakmici između Uniteda i CSKA Moskve

Liga prvaka: Koga engleski timovi mogu dobiti, koja su pravila i kada se igraju utakmice osmine finala

Transfer glasine: City sprema veliku ponudu za zvijezdu Premier lige, Walcott napušta Arsenal, Milinković-Savić na meti kluba sa Otoka

Ronaldinho je potpisao ugovor s Barcelonom u ljeto 2003, prateći korake mnogih sunarodnjaka koji su imali uspješne karijere u tom klubu. Barca ga je platila PSG-u 30 milijuna eura.

Za vrijeme njegove prve sezone, ekipa je nanizala nevjerojatni niz od sedamnaest uzastopnih utakmica bez poraza i završila na drugom mjestu Španjolske lige, osiguravši direktan plasman u Ligu prvaka. Uspjesi su se nastavili u sljedećoj sezoni, 2004./05. Ronaldinho i ostatak Barçine momčadi zauzeli su čvrsto mjesto na vrhu ljestvice, što ih je dovelo do osvajanja titule prvaka Španjolske lige.

K tome, Ronaldinho je dva puta zaredom osvojio laskave titule najboljeg svjetskog igrača, FIFA World Player 2004. i 2005., te Ballon d’Or (Zlatnu loptu) 2005. Do tada, Ronaldinho je postao vođa moćnog Brazila, s kojim je osvojio titulu pobjednika Kupa konfederacija u Njemačkoj 2005. godine.

[su_bet365_app]

Dana 17. srpnja 2008. Ronaldinho je potpisao trogodišnji ugovor za Milan, za iznos od 21 milijun eura.

Ronaldinho se prijelazom u brazilskog prvoligaša Clube de Regatas do Flamengo 2011. godine vratio u reprezentaciju zbog veoma dobre sezone. U 33 utakmice je zabio 15 golova. Završili su na 4. mjestu Campeonato Brasileiro Série A. Te sezone je odigrao 3 utakmice za Brazilsku reprezentaciju i zabio 1 gol.

Od 2012. je član Atlético Mineira. U ljeto 2013. je osvojio najprestižnije klupsko natjecanje u Južnoj americi, Copa Libertadores.

31. prosinca 2013. Ronaldinhu je istekao ugovor sa Atlético Mineirom, ali ga je nakon neuspješnog pronalaska novog kluba, ponovno potpisao 9. siječnja 2014.

Rujna 2014. Ronaldinho je potpisao dvogodišnji ugovor sa meksičkim prvoligašem Querétarom. Nakon samo jedne sezone u klubu, Ronaldinho napušta redove meksičkog kluba.

Srpnja 2015. Ronaldinho je potpisao za brazilski nogometni klub Fluminense u kojem se zadržao tek devet službenih utakmica.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!