NaslovnicaVijestiLEGENDARNI RIVALDO NEZADOVOLJAN: Zlatnu loptu nije trebao osvojiti Luka Modrić, već on!

LEGENDARNI RIVALDO NEZADOVOLJAN: Zlatnu loptu nije trebao osvojiti Luka Modrić, već on!

Prema mišljenju bivšeg legendarnog napadača Barcelone, ovogodišnja Zlatna lopta nije trebala otići u ruke zvijezde Real Madrida Luke Modrića, već u ruke njegovog bivšeg suigrača Cristiana Ronalda. Naime, Brazilac je mišljenja kako su Ronaldo i Messi i dalje dva najbolja igrača na svijetu. Kada je u pitanju Zlatna lopta, njih dvojica su dominirala u proteklih deset godina osvojivši ju jednak broj puta. Ipak, ove godine tu dominaciju je prekinuo sjajni Luka Modrić, i to po mišljenju mnogih potpuno zasluženo.

Rivaldo poručio da Ronaldo zaslužuje Zlatnu loptu

Ipak, jedan od onih koji se s tim ne slažu je i bivši brazilski reprezentativac Rivaldo, koji je i sam osvojio Zlatnu loptu 1999. godine. Naime, rekao je: “Uvijek je teško dati mišljenje o ovoj temi. Luka Modrić je imao sjajnu godinu iza sebe, osvojio je Ligu prvaka i pomogao Hrvatskoj da dođe do finala Svjetskog prvenstva. No, ako bih morao birati, izabrao bih Ronalda. On je postigao dosta golova prošle sezone, osvojio Ligu prvaka, postigao sjajan gol na gostovanju kod Juventusa, te dokazao svoju vrijednost na Svjetskom prvenstvu gdje je postigao četiri gola, uključujući i hat-trick protiv Španjolske. Zbog svega toga mislim da je zaslužio nagradu više nego bilo tko drugi.”

Zatim se prisjetio i kapitena njegovog bivšeg kluba Barcelone i Ronaldovog najvećeg rivala: “Zatim, tu je i Lionel Messi koji je trebao biti barem u top tri. Iskreno, ne razumijem zašto su se stvari ovog puta promijenile, te se uklonio fokus sa Ronalda i Messija, iako su obojica imali dobre sezone. Neki spominju kako je Ronaldova promjena kluba utjecala na njegov gubitak Zlatne lopte, ali ne slažem se s tim, jer se većina odlučujućih trenuataka već dogodila prije nego što je napustio Real Madrid i otišao u Juventus. Ova promjena fokusa je možda pokušaj da se nečije drugo ime upiše u povijest nogometa, a ne da se izmjenjuju samo Messi i Ronaldo. U svakom slučaju, smatram to nepravednim jer su imali dobre sezone i bili su odlučujući za svoje klubove.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!