NaslovnicaVijestiLegendarni Savičević ZASTRAŠIO Italijane: "Ovo vas čeka u PAKLU Marakane!"

Legendarni Savičević ZASTRAŠIO Italijane: “Ovo vas čeka u PAKLU Marakane!”

Legendarni nogometaš Crvene zvezde i Milana Dejan Savićević talijanskim medijima pokušaoj je objasniti italijanskim novinarima što to zapravo čeka Napoli u večerašnjem susretu Lige prvaka u Beogradu.

„Nije sporno da Napoli ima bolje i kvalitetnije nogometaše od Crvene zvezde. Međutim, ako ne uspiju postići pogodak u ranoj fazi igre, iz minute u minutu na njima će pritisak biti sve veći. Atmosfera na stadionu će biti vatrena, navijači će neprijateljski nastrojeni” objasnio je Crnogorac.

On je nastavio:.. „Marakana  je 12. igrač Zvezde. Napolitanci će morati imati vrlo jake živce, ako žele ‘preživjeti’ ovaj pakao. Tribine će biti prepune, navijači su optimistični, jer Crvena Zvezda nakon jako dugo vremena među najboljim ekipama u Evropi . ”

>> VELIKI PROBLEMI ZA LIVERPOOL: Protiv PSG-a bez tri zvijezde!

Tako je Savičević htio objasniti kakvi su zapravo navijači Zvezde, popularne Delije.

[su_bet365_100_bonus]

Crvena zvezda, će se igrati u skupini C igraati još s Liverpoolom i PSG-om,a ovajk naastup u LP je prvi za Zvezdu od osnivanja trenutnog formata takmičenja. Bivši europski prvaci su tako postali peti klub u bivšoj Jugoslaviji, koji su uspjeli izboriti plasman u ovo takmičenje. Prije njih je to već uspjelo u više navrata  Dinami (6) i Mariboru (3), Partizan je dv aputa igrao grupnu fazu LP dok je Hajduk jednom nastupio u ovom takmičenju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!