NaslovnicaVijestiLegendarni trener: Juventus je bez konkurencije

Legendarni trener: Juventus je bez konkurencije

Legendarni italijanski trener Arrigo Sacchi, izjavio je da je Juventus trenutno bez konkurencije, te da će bez poteškoća osvojiti šestu uzastopnu titulu.

legendarni

“Juventus je prethodnih pet godina bio prvak, individualno su najbolji, s odličnim trenerom Masimilianom Allegrijem. Iako su mu potrebni novi igrači jer polako mijenja generaciju, Juventus je prvi s velikom prednošću i ogromnim samopouzdanjem. Ne vidim da ima rivale u Italiji”, rekao je Sacchi za Gazzetta dello Sport.

Sacchii je poručio da Milan, Roma, Napoli i Inter nisu dorasli torinskom timu, istaknuvši da je Juventus na mnogo višoj razini i da su mu ambicije da osvoji Ligu prvaka.

“Ne možete reći da je Milan rival Juventusu, a i ne zna se mnogo o Interovim novim vlasnicima. Trenutno Juventus nema protivnika kakve je imao kroz povijest u vidu milanskih klubova. Roma igra lijep nogomet, ali nema bogatu povijest iz sebe. Ukoliko Juventus ispusti titulu biće nogometno samoubistvo “, zaključio je Sacchi.

Legendarni trener je tijekom karijere vodio madridski Atletico, reprezentaciju Italije i po dva puta Parmu i Milan, dok je s klubom sa San Sira dva puta bio prvak Europe i svijeta, kao i jednom Italije za ukupno pet sezona.

Nogometaši Juventusa poraženi su proteklog vikenda na gostujućem terenu u Genoi sa 3:1, u utakmici 14. kola talijanskog prvenstva i tako doživjeli treći poraz.

Juventus je ostao na čelu tabele, ali se prednost nad drugoplasiranom Romom istopila na 4 boda, a sa istim zaostatkom prati ih i Milan. U sledećem kolu na svom stadionu u Torinu dočekuju Atalantu, koja je u sjajnoj formi, te već osam kola ne zna za poraz (sedam pobjeda i remi).

juveatalanta

serieaoutrights

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!