NaslovnicaVijestiLegendarni trener: Za njega bi bilo bolje da napusti Bayern

Legendarni trener: Za njega bi bilo bolje da napusti Bayern

Legendarni talijanski trener Arigo Sacchi izjavio je da bi za njegovog učenika Carla Ancelottija najbolje bilo da napusti Bayern zbog narušene atmosfere u svlačionici velikana iz Münchena.

legendarni

Sacchi je savjetovao svog zemljaka da napusti Bayern u trenutku kada su javno nezadovoljstvo iskazale zvijezde momčadi poput Roberta Lewandowskog, Francka Riberyja i drugih.

[su_watch_live_football]

“Čini se da bi promjena bila dobra za Bayern i Carla. Tijekom starenja, strast i želja se gube, to je život. Mislim da je tim izgubio entuzijazam. Ancelotti je nesumnjivo veliki trener, koji je stručnjak osvojio tri Lige prvaka? Svugdje je zabilježio uspjehe “, rekao je Sacchi, koji je bio trener Ancelottija u Milanu.

Kao glavni kandidat za nasljednika Ancelottija u Bavarskoj, spominje se trener Hoffenheima Julian Nagelsmann.

Pritisak na talijanskog trenera se skupio jer mnogi smatraju da Bayern mora dovodi najbolje i najskuplje nogometaše svijeta, a ne igrače koji imaju potencijal da to postanu, kao što je izjavio Lewandowski.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!