NaslovnicaVijestiLegendarni vratar izjavio da je 'vrlo zainteresiran' za prelazak u Liverpool

Legendarni vratar izjavio da je ‘vrlo zainteresiran’ za prelazak u Liverpool

Legendarni vratar izjavio da je ‘vrlo zainteresiran’ za prelazak u Liverpool. Jedan od najvećih Liverpoolovih problema tijekom protekle dvije godine bio je njihov nedostatak pouzdanog vratara koji bio pomogao osigurati stabilnost iza sveobuhvatne obrambene linije.

Legendarni vratar

Simon Mignolet je ove sezone osigurao nekoliko trenutaka genijalnosti, ali tek nakon što je ranije zamijenjen novim Loris Kariusom.

Njemački U21 reprezentativac nije uspio da se proslavi također i možda će čak i otići u narednim mjesecima, jer Jurgen Klopp izgleda želi promijeniti momčad na nekim pozicijama pred sljedeću sezonu, gdje se nada da će mu to pomoći da ostane u konkurenciji za titulu.

Mignolet za sada ostaje prvi klupski čuvar, ali to bi se moglo promijeniti zbog glasina koje španjolske novine AS spominju jedno vrlo zanimljivo ime.

[su_euro_soccer_bonus]

Kada je Iker Casillas napustio Real Madrid 2015. godine kako bi se pridružio portugalskim divovima Portu, mnogi su vjerovali da je to kraj legendarnog španjolskog internacionalca, ali prema izvješćima postoje ozbiljna povezivanja između njega i Liverpoola.

36-godišnjak će vjerojatno otići iz Porta ovog ljeta u besplatnom transferu i očito ima ponude iz Turske, Kine i Katara, kao i Anfielda.

Također pročitajte: Ajax v Manchester United: Utakmica sezone za Jose Mourinha, može li mu Ajax poremetiti planove?

Međutim, unatoč mamcu nekog ozbiljnog novca sa dalekog istoka, on je rekao da razmišlja o prelasku u Liverpool i favorizira izazov Premier lige iznad svega drugog.

Također se govori da je Liverpoolova kvalifikacija u Ligu prvaka sljedeće sezone veliki zgoditak za veteranskog legendarnog vratara.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!