LEGENDE CHELSEAJA: Gianfranco Zola poslao ‘nemoralnu’ ponudu za Terry-a

Gianfranco Zola poslao ‘nemoralnu’ ponudu za Terry-a. John Terry-u je ponuđen unosan iznos od strane katarskog kluba Al Arabija, s obzirom na to da je njegova budućnost u Chelseaju još uvijek neizvjesna.

Gianfranco Zola poslao 'nemoralnu' ponudu za Terry-a

Štoperu ističe ugovor na kraju sezone, i po svemu sudeći, teško da će mu Jose Mourinho produžiti ugovor, ali možda tu sada ne bude ni Mourinho, nikad se ne zna.

Nakon što su izgubili pet od deset utakmica u Premier ligi, nijedan igrač Chelseaja ne može tvrditi da imaju dobru sezonu, ali Terry je požrtvovaniji od većine.

Mourinho je donio odluku da odustane od 34-godišnjaka nakon niza loših igara, i odlučio se za Kurta Zoumu uz Gary Cahilla.

Povreda Branislava Ivanovića je dala još jednu šansu Terry-u da izađe iz loše forme, ali rezultati se nisu poboljšali.

Ako bi Chelsea odlučio ne produžiti ugovor sa svojim kapitenom, John Terry će morati napraviti veliku odluku o svojoj karijeri. Al Arabi su postavili da ta odluka bude samo malo teža.

Katarski klub su već kontaktirali sa igračem i pitali ga, da li ima želju da završi karijeru u istoj zemlji koja će biti domaćin Svjetskog Prvenstva 2022. godine.

Ponuda Al Arabija sa bliskog istoka je pojačana prisustvom Chelseajeve legende Gianfranco Zole, koji je preuzeo ovaj klub u ljeto 2015. Zola također smatra da će uspjeti nagovoriti Terryja jer su proveli dugi niz godina skupa, no vidjet ćemo šta će se desiti.

Turski klub Fenerbahçe također je zainteresovan za Terry-a već dugi niz godina i vjerovatno će se boriti za njegov potpis.
[touchcarousel id=’1′] Kladjenje forum

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)