NaslovnicaVijesti"Leicester City je već prvak Engleske!"

“Leicester City je već prvak Engleske!”

Leicester je na korak od osvajanja engleske Premier lige i to će još jednom pokazati i ovog vikenda, tvrdi Stuart Pearce.

Zvijezda Leicestera poslao poruku Manchester Cityju i Arsenalu

Ovog vikenda bi mnogo toga moglo biti odlučeno u Premier ligi. Trenutni lider Leicester će igrati protiv trećeplasiranog Arsenala, dok će četveroplasirani Manchester City ugostiti drugoplasirani Tottenham Hotspur.

Leicester pred ovog kolo ima prednost od pet bodova ispred Spursa i Arsenala nakon sjajne prošlotjedne pobjede na Etihad stadionu, a u nedjelju će to biti njihova posljednja utakmica protiv timova iz top četiri.

“Nadam se da će osvojiti, mislim da će osvojiti, bilo koji tim da je na njihovoj trenutnoj poziciji i da ima pet bodova prednosti u ovom trenutku, rekao bih da će osvojiti”, rekao je bivši trener Manchester Cityja Pearce za Sky Sports.

“Ovaj tim igra sa smiješkom na licu, sa energijom i uz dosta golova. Krenut će protiv Arsenala punom snagom, samo 13 utakmica ih dijeli od titule. Ukoliko pobijede u nedjelju, već ćemo imati novog prvaka. Ja mislim da je stvar svakako već gotova. Ukoliko pobijede i u nedjelju, ostatak nogometnog svijeta će ih prestati otpisivati.”

Pearceov kolega i gost u studiju Tony Gale, koji je bio član Blackburnove momčadi koja je osvojila ligu 1995. godine, nije baš tako optimističan kao Pearce.

“Malo me brine ovaj kraj. Sjećam se koliko je problema Blackburn imao u tim posljednjim utakmicama, kada su počele i svađe u svlačionici. Nadam se da takva situacija neće biti i u svlačionici Leicestera.”

Manchester City zaostaje šest bodova iza Leicestera nakon subotnjeg poraza na domaćem terenu, a od sljedeće sezone je objavljeno da će ih trenirati Pep Guardiola.

“Ne mislim da je to imenovanje Guardiole imalo utjecaja na poraz”, rekao je Pearce, te dodao: “City je igrao kao što uvijek igra. Mnogo su ovisni o Sergiju Agueru i mnogo problema imaju u zadnjoj liniji, gdje prave dosta grešaka.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!