NaslovnicaVijestiTransfer glasine: City postavio cijenu za Gabriela Jesusa, Son na meti velikog...

Transfer glasine: City postavio cijenu za Gabriela Jesusa, Son na meti velikog kluba, United odustao od dugogodišnje želje

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

rekord engleske Premier lige

Manchester City je za Gabriela Jesusa staviti postavio cijenu od 100 milijuna funti kako bi odbio nalete od Bayerna iz Münchena, prenosi Mail. Bayern je nedavno pokušao dovesti Jesusa, unatoč činjenici da njegov ugovor sa Cityem traje do ljeta 2023. Tijekom svoga boravka u Cityju, Jesus se konstannto morao boriti za mjesto u ekipi zbog prisutnosti Sergija Aguera, što bi moglo pomoći njegovoj želji da potpiše za Bayern.

Transfer glasine: Inter i Barca postigli dogovor, Barca želi Nizozemca na klupi, Chelsea kupuje u Milanu

Juventus se pridružio Napoliju te se uključio u borbu za potpis reprezentativca Južne Koreje Son Heung-mina, prenosi Express. Južnokorejski reprezentativac upisao je već 200 nastupa u svim natjecanjima za Tottenham nakon što je prije četiri godine stigao iz njemačkog kluba Bayer Leverkusena.

Manchester United odložio je potpisivanje superzvijezde Real Madrida Garetha Balea zbog njegove tendencije o čestim povredama, izvještava Daily Mail. Real Madrid spreman je pustiti 30-godišnjeg Balea da napusti Bernabeu u siječnju, a zainteresirani su ponuditi ga kao dio transfera za Paula Pogbu, no čini se da od toga neće biti ništa.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!