NaslovnicaVijestiLeicester City svojim navijačima poklonio najljepši poklon za Božić

Leicester City svojim navijačima poklonio najljepši poklon za Božić

Na Božić prošle godine, Leicester City bio je na samom dnu Premier lige. Sada, ove godine, klub se nalazi na prvom mjestu na ljestvici sa dva boda više od drugoplasiranog Arsenala, a u ovom trenutku imaju i jedan od najopasnijih napada u Europi.

OIR_resizer

Ovo je nevjerojatan uspjeh koji će navijači zasigurno proslaviti za vrijeme blagdana. Mogu li oni i osvojiti ligu? Samo će vrijeme reći, no ovo je već sada velik uspjeh.

A moguće da oni postanu i vaša omiljena momčad.

Na kraju godine, u utakmici protiv Manchester Cityja 29. prosinca, vlasnici kluba Vichai i Aiyawatt Srivaddhanaprabha pobrinut će se da svaki domaći navijač na utakmici ima pivo.

Inače, ovo se Leicesteru nije dogodilo prvi put. Navijači su pivo dobili i na posljednjoi domaćoj utakmici prošle sezone, nakon što su potvrdili ostanak u ligi.

Eh, kad bi svaki klub imao ovakve vlasnike…

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!