NaslovnicaVijestiLeicester je prvak Premiershipa za sezonu 2015/2016!

Leicester je prvak Premiershipa za sezonu 2015/2016!

Nogometaši Leicestera osvojili su titulu prvaka Engleske, pošto dva kola prije kraja natjecanja imaju sedam bodova više od drugoplasiranog Tottenhama. “Pijetlovi” na Stamford Bridgeu ispustili dva gola prednosti s poluvremena.

Leicester je prvak Engleske u nogometu! Dva kola prije kraja Premier lige, izabranici Claudija Ranierija ostvarili su ono u što je malo tko vjerovao, ali i ono čemu su se mnogi ljubitelji nogometa diljem svijeta nadali.

Tottenham je priliku da ostane u utrci s “lisicama” propustio na Stamford Bridgeu protiv Chelseaja, bivše momčadi talijanskog stručnjaka.

Iako je Tottenham vodio s 2:0, golovima Kanea i Sona u prvom poluvremenu, “plavci” su do kraja meča stigli do 2:2 (strijelci Cahill i Hazard), čime su obradovali navijače Leicestera.

Kane je postigao 25. pogodak u sezoni, ali ni on nije uspio zasjeniti fantastične partije Vardyja, Mahreza i ostalih čalnova Ranierijeve čete.

Kladionice su prije početka sezone davali Leicesteru šanse da osvoji titulu 5.000:1, što je ista kvota kao da će američki predsjednik Barack Obama nakon politike zaigrati kriket za reprezentaciju Engleske ili da će Elvis Presley biti pronađen živ.

Leicester će prvu titulu u 132 godine dugoj povijesti proslaviti narednog vikenda kada na svom terenu dočekuje Everton.

Sljedeće sezone u Premiershipu će nastupiti i ekipa Burnleyja, jer kolo prije kraja ima dva boda više od Middlesborougha i Brightona, koji igraju međusobno u posljednjem kolu. Kako god da se završi taj meč, Burnley će zauzeti jedno od prva dva mjesta, koja vode izravno u Premier ligu.

[su_sportingbet_premier_league]

“Ovo je magija, ovo je sjajan osjećaj. Iščekivanje je bilo opipljivo kada smo počinjali utakmicu. Ovo su sada čarobne secene. Postizanje tog gola donijelo je veliko olakšanje. Propustio sam veći dio sezone u Premier ligi, ali se nadam da ću dobiti novu šansu”, rekao je poslije meča Vokes za BBC.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!