NaslovnicaVijestiLeicester pokušao vratiti Ranierija, a on im odgovorio na zanimljiv način

Leicester pokušao vratiti Ranierija, a on im odgovorio na zanimljiv način

Bivši trener Leicester Cityja Claudio Ranieri odbio je priliku ponovo se vratiti na klupu bivšeg kluba, nakon što je njegova zamjena Craig Shakespeare dobio otkaz.

Leicester pokušao vratiti Ranierija

Prije dolaska Claudea Puela na klupu, ‘Lisice’ su pokušale vratiti talijanskog stručnjaka pod čijim vodstvom su ostvarili najveći uspjeh u povijesti kluba osvojivši Premier ligu 2016. godine.

Tu vijest prenose talijanske novine Corriere dello Sport, kojima je navodno trenutni trener francuskog Nantesa otkrio kako je na ponudu o povratku na King Power stadion kratko odgovorio “No, grazie” (Ne, hvala).

[su_no1forfootball]

66-godišnjak vjerovatno nikad neće preći preko činjenice da je dobio otkaz nakon toliko toga što je učinio za klub. On je posao izgubio u februaru, nakon što je njegov tim bio samo jedan bod iznad zone ispadanja.

On trenutno pokazuje da ‘bajka’ u Leicesteru nije bila slučajnost. Nantes je trenutno na visokom petom mjestu u francuskom prvenstvu, te zaostaje devet bodova iza vodećeg Paris Saint-Germaina.

Iako je dostizanje PSG-a na prvom mjestu možda i prevelik korak za karizmatičnog Talijana, on ipak pokazuje da ima sposobnost pretvaranja prosječne grupe igrača u veoma uspješnu cjelinu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!