NaslovnicaVijestiLeicester i Chelsea vode veliku borbu za "novog Mahreza" cijena prava sitnica...

Leicester i Chelsea vode veliku borbu za “novog Mahreza” cijena prava sitnica – 30 miliona!

Engleskom klubu iz Championshipa smiješi se čak 30 milijuna eura od prodaje igrača kojeg mnogi na Otoku uspoređuju s zvijezdom Manchester Cityja Riyadom Mahrezom i kojem najavljuju blistavu karijeru.

FRANK LAMPARD RAZGOVARAO

Kriza s koronavirusom, kako sada stvari stoje, neće imati velikog utjecaja na cijene koje su klubovi u drugoj, a ponekad čak i trećoj engleskoj ligi često uspjeli istržiti za svoje nogometaše posljednjih godina. Birmingham Cityu smiješi se velika naknadu za 16-godišnjeg dragulja Jude Bellinghama, a obogatit će se i Brentford koji u svojim redovima ima igrača koji je zapao za oko klubovima koji se ove sezone bore za izlazak u Ligu prvaka – Leicester City i Chelseaju.

Riječ je o 24-godišnjem Alžircu Saidu Benrahmi, koji je do sada upisao 72 nastupa i postigao 21 gol u drugoj engleskoj ligi, a u Engleskoj je stekao reputaciju izuzetno tehnički potkovanog igrača, koji u mnogočemu nalikuje svom slavnom sunarodnjaku Rijadu Mahrezu.

Express tvrdi da su Leicester i Chelsea spremni ući u borbu za transfer talentiranog krila, a priča se o odšteti od čak 30 milijuna eura – za igrača koji ima 24 godine i koji je stigao u Brentford za samo 1,5 milijuna eura je definitivno zavidan iznos.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!