NaslovnicaVijestiLeicester u Ligi prvaka: Ranieri poslao upozorenje za velikane

Leicester u Ligi prvaka: Ranieri poslao upozorenje za velikane

Leicester u Ligi prvaka, zvuči nevjerovatno, ali ipak je istinito. Claudio Ranieri je imao šampanjac koji mu je kapao sa nosa dok je upozorio velike klubove u Ligi prvaka da se paze.

Leicester u Ligi prvaka

Možda je izgledalo pomalo ludo što mu je branič Christian Fuchs napravio tuširanje šampanjcom, ali ono što je rekao nije trebalo zvučati smiješno.

Leicesterov menadžer kaže da su njegovi igrači i više nego spremni za veliki zalogaj u Europi.

On zna što ima u svojoj svlačionici i čvrsto vjeruje da njegovi novo-okrunjeni prvaci mogu izazvati kaos kada krenu u neistraženo područje sljedeću sezonu.

“Mi smo autsajderi, ali smo opasni. Autsajderi mogu biti opasne ekipe.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Vjerujem kada bude izvlačenje, svi će željeti da igraju protiv nas, jer mi smo po prvi put u Europi, a oni misle da smo autsajderi.”

Everton nije mogao da im se popriječi u subotu kada su izgubili 3-1 na King Power stadionu, ali opet, nikada im se i nisu mogli popriječiti.

Prošlo je vrijeme slavlja u Leicesteru, za sada. Ovo je bilo okrunjenje prvaka i Everton je mogao biti samo posmatrač, prije, tokom ili poslije utakmice. Oni su bili uvijeni sendvič na švedskom stolu.

Ranieri i njegovi ljudi u ovo vrijeme uživaju u plodovima svojih uspjeha i u tome što su u proteklih devet mjeseci uradili.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!