NaslovnicaVijestiLeno prokomentirao ulogu rezerve Cechu u Arsenalu

Leno prokomentirao ulogu rezerve Cechu u Arsenalu

Njemački golman Bernd Leno prokomentirao je ulogu rezerve Petru Cechu u Arsenalu, koji je i dalje prvi vratar, nakon dolaska Lena na Emirates ljetos.

Tri utakmice njemački golman Bernd Leno strpljivo sjedi na klupi Arsenala čekajući priliku nakon transfera u londonski klub iz Bayer Leverkusena. On je konačno prvi put progovorio o tome što je još uvijek rezerva Petru Cechu.

“Ubijeđen sam da je moj transfer bio dobra odluka. Nisam lud. Možda potraje nekoliko tjedana ili nekoliko meseci ali moje vrijeme će doći. Volio bih da igram odmah ali neću gubiti strpljenje. Trener mi je pokazao jasan plan i vjerujem u njega”, kazao je Bernd Leno koji je i objasnio zašto je izabrao Arsenal.

[su_live_koeficijenti]

“Moj stil odgovara idejama Unaija Emeryja. On voli golmane koji su pozicionirani malo više i koji mogu da iniciraju igru. To mi je trener rekao prije prelaska i još jednom nedavno. To je moja igra, a Arsenal je tražio takvog igrača”, rekao je novi golman Arsenala.

Petr Cech je počeo sve tri utakmice u Premier ligi do sada, a on je imao solidne pripremne utakmice pa ga je menadžer Emery ostavio na golu. Da li će se nešto promijeniti imaćemo priliko da vidimo u nedjelju (14.30h) kada Gunnersi budu gostovali Cardiff Cityju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!