NaslovnicaVijesti"Leo Messi je umjetnik, ali Ronaldo je mašina!"

“Leo Messi je umjetnik, ali Ronaldo je mašina!”

Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo? Svako na svijetu bira između ova dva igrača neko kaže Messi je bolji, a neko Ronaldo…

Messi je umjetnik, ali Ronaldo

Rio Ferdinand je objasnio razliku između ova dva igrača Engleskom timu U16. Ferdinand je objasnio da je Messi umjetnik, dok je njegov bivši saigrač Cristiano Ronaldo ‘dobro podmazana mašina’.

“To su dvije različite zvijezde. Najbolji način za opisati Messija jeste taj da je on umjetnik. Ne bi trebao biti toliko dobar,” rekao je Rio Ferdinand, pa nastavio:

“Leo je malen (misleći na građu igrača) igrač. Ako želite izgraditi igrača, onda ćete izgraditi igrača poput Ronalda. Messi radi nenormalne poteze, to je veliko uživanje.”

“Ronaldo je poput dobro podmazane mašine, koji je sam sebe napravio zvijedzom.”

Messi pričao o Ronaldu

“Messi izgleda mnogo prirodnije, taj talent je jednostavno dobio. Netko je pogledao dolje i rekao: “Ti si taj čovjek. I to je to, on je jednostavno odličan nogometaš.”

“Leo i Cristiano su dva različita igrača, ali veliko poštovanje za obojicu. Mislim da je odlično što živimo u vremenu, gdje gledamo kako se njih dvojica ‘bore’, a i postavljaju mnoge rekorde i brojeve, što još nikad niko nije vidio.”

“Cristiano Ronaldo dođe u klub kao dobar igrač, kao talentovan igrač. Mislite da bi Ronaldo bio danas ovde gdje je? E pa ne bi, on je naporno radio.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

 

[excerptlist num=5 titleonly=’y’ cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!