NaslovnicaVijestiLeo Messi tuži madridski dnevni list

Leo Messi tuži madridski dnevni list

Kako prenose katalonski mediji Leo Messi je odlučio tužiti madridski dnevni list El Mundo. Naime, ovaj tablodi je objavio razne informacije o navodnoj finansijskoj koristi koju su Leo i njegov otac Jorge stekli organizujući prijateljske utakmice.

Leo Messi tuži

Leo Messi tuži

Španski El Mundo tvrdi kako američke i španske vlasti imaju dokaze da se u tim utakmicama izvršila porezna prevara, a sumnja se i na pranje novca koji se stekao prodajom droge.

U svom saopštenju, Leo je, između ostalog, napisao: “Niti moj otac niti fondacija nikada nisu bili dio bilo kojeg krivičnog djela.”

Leo Messi je jučer na tribinama gledao utakmicu svog kluba. Napomenimo da će Leo Messi van terena biti 7 do 8 sedmica zbog ozljede, a Neymar je izjavio kako je teško igrati bez Messija.

“Ključno je bilo to što Messija nema, vidjelo se to u prvih 45 minuta, ali moramo naučiti igrati bez njega. Na poluvremenu je došao u svlačionicu ohrabriti nas,” rekao je Brazilac Neymar nakon pobjede Barcelone u okviru Lige prvaka nad Bayer Leverkusenom..

[touchcarousel id=’2′]

Untitled-1

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!