NaslovnicaVijestiLeo Messi uskoro potpisuje novi ugovor sa Barçom

Leo Messi uskoro potpisuje novi ugovor sa Barçom

Leo Messi uskoro potpisuje novi ugovor sa Barçom

Direktor Barcelone, Albert Soler rekao je da trenutno nema nikakvih problema u vezi novog ugovora Lionela Messija, najboljeg nogometaša u redovima katalonskog giganta, te da bi on trebao potpisati novi ugovor u narednom periodu.

novi ugovor

“Nema nikakvih problema. Želim da pošaljem poruku svim navijaačima da nema potrebe da brinu u vezi toga. Messi je trenutno u SAD gdje je sa svojom reprezentacijom, ali trenutno nema nikakvih problema u vezi novog ugovora.”, riječi su Alberta Solera za španjolske medije.

[su_cashout]

“Aubameyang je htio doći kod nas, ali mu Borussia Dortmund nije dozvolila odlazak!”

Sevilla dovela ogromno pojačanje iz Bundeslige

Mogli smo dovesti Coutinha ali ga nismo htjeli toliko platiti

Podsjetimo, Barça je u ovom prijelaznom roku izgubila Neymara koji je otišao u PSG, a Kataloncima je pripala cifra od 222 milijuna eura, no navijači Barcelone su izuzetno nezadovoljni novim pojačanjima.

Ugovor Lionelu Messiju istječe 2018. godine, a novi će vrijediti do 2021. godine. Messi trenutno ima 30 godina i proveo je cijelu svoju profesionalnu karijeru u Barceloni, gdje je došao kao tinejdžer.

U potpunosti razumnjivo, velika je briga navijača Barçe oko novog ugovora sa Messijem s obzirom da je jedan od najboljih igrača prethodne sezone, Neymar promijenio sredinu u ovom prijelaznom roku i pojačao francuski PSG.

Messi je u ovoj sezoni koja je skoro počela postigao tri pogotka u četiri nastupa, a ove sezone će bez imalo sumnje imati veliki teret na leđima.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!