NaslovnicaVijestiLeonardo Bonucci neće igrati protiv Juventusa

Leonardo Bonucci neće igrati protiv Juventusa

Leonardo Bonucci neće igrati protiv Juventusa

Kapetan Milana Leonardo Bonucci kažnjen je sa dvije utakmice neigranja zbog crvenog kartona protiv Genoe. Bonucci je na susretu sa Genom udario protivničkog nogometaša Alessandra Rossija, koji je zbog toga obilno krvario, a isljučen je poslije sudijskih konslutacija i pregleda snimka.

bonucci neće igrati

Leonardo Bonucci će zbog toga propustiti utakmicu protiv Chieva, ali i nakon toga protiv svog bivšeg kluba Juventusa odakle je prešao u Milan. Milan je na svom stadionu remizirao 0-0 sa Genom, u jednoj utakmici gdje su Rossoneri imali više prilika, ali nisu uspjeli stići do pogotka. Bonucci je isključen iz utakmice u 25. minuti susreta.

>>Kolarov: On je bio moj idol, zbog njega sam htio postići gol iz slobodnog udarca

>>Evo kako je trener Dortmunda odgovorio na kritike zbog loših rezultata

[su_bonus]

Milan se trenutno nalazi na 11. mjestu tablice Serie A sa 13 bodova i nezavidnim nizom od četiri utakmice bez pobjede. Lider na tablici Serie A je Napoli sa čak 12 bodova više u odnosu na Milan, koji defitivno, ukoliko želi izboriti europsko natjecanje sljedeće sezone, nešto treba promijeniti.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!