NaslovnicaVijestiLeonardo Bonucci otkrio ime svog idola

Leonardo Bonucci otkrio ime svog idola

Novi igrač Milana Leonardo Bonucci otkrio je kako ga je legendarni Alessandro Nesta inspirisao da postane defanzivac.

Leonardo Bonucci otkrio da mu je Alessandro Nesta idol

Talijanski reprezentativac je nedavno stigao na San Siro iz Juventusa za čak 42 miliona eura uprkos činjenici da ima 30 godina.

Bonucci je otkrio da se odlučio na dolazak u Milan zbog velike povijesti kluba, te zbog toga što je jedan od njegovih idola najveće uspjehe ostvario noseći dres Rossonera.

“Igrači koji su igrali za Milan dok sam bio dijete su legende zbog svega što su dali nogometu. Oni su ispisali važne stranice u povijesti nogometa i ovog kluba”, rekao je Leonardo za Milan TV.

“Dok sam odrastao, Nesta je postao moj idol i zbog njega sam se odlučio za poziciju koju trenutno igram. Tek sam stigao u Milan i nadam se da ću pomoći klubu da se vrati na visine na kojima je nekad bio.”

Bonucci je ovim transferom postao tek 11. nogometaš u povijesti koji će nositi dres tri najveća talijanska kluba (Juventus, Milan i Inter). U 10 godina provedenih u Juventusu ukupno je skupio 310 nastupa, postigao 22 gola i upisao osam asistencija. Sa klubom osvojio čak šest Scudetta, te tri titule Kupa Italije.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_no1forfootball]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!