NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real Madrid dovodi dugogodišnju želju, PSG želi u svojoj ekipi...

Transfer glasine: Real Madrid dovodi dugogodišnju želju, PSG želi u svojoj ekipi jednog od najvećih talenata na svijetu, Bellerin izrazio nezadovoljstvo u Arsenalu!

Transfer glasine: Real Madrid dovodi dugogodišnju želju, PSG želi u svojoj ekipi jednog od najvećih talenata na svijetu, Bellerin izrazio nezadovoljstvo u Arsenalu! Ljetni transfer rok je završen, trošilo se najviše do sada. Rekordi, što se tiče visine obeštećenja padali su iz dana u dan. Odmah nakon završetka transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

 

 

 

 

 

 

Real Madrid će još jednom pokušati da potpiše golmana Manchester Uniteda David de Geau, izvještava The Sun.
Galaktikosi će naime ponuditi 50 miliona funti za 26-godišnjaka, koji se skoro pridružio šampionima Španije u avgustu 2015. ali je transfer propao u zadnjoj minuti transfer roka zbog papirologije. Čelnici Real Madrida će već od januara početi sa pregovorima sa upravom Uniteda, a javna tajna u Unitedu je da De Gea ne bi imao ništa protvi da se pridruži Real Madridu.

Julian Nagelsman: Volio bih trenirati taj klub jednog dana

Paris Saint-Germain planira poslati ponudu od čak 150 miliona eura za mladog igrača Real Madrida, Marca Asensia, javlja eminentni list Don Balon. Parižani su uspjeli potpisati Kylian Mbappe iz Monaka te Neymara iz Barcelone, tako da se i ovaj transfer čini realan. Giganti Lige 1 učinit će sve da Asensia pridruže Neymaru i Mbappeu, a cijena od 150 miliona eura učinila bi ga drugim najskupljim igračem u historiji.

Hector Bellerin se nada kako će ga Barcelona kupiti narednog  ljeta iz londonskog Arsenala nakon što su čelnici Arsenala ovog ljeta odbili ponudu Barce ali su postigli dogovorsa predsjednikom Barce Josepom Maria Bartomeuom za transfer narednog ljeta, piše Mundo Deportivo. Katalonci očajnički pokušavaju da dovedu Bellerina, ali njegov dugoročni ugovor i važnost za Topnike komplikuje sav posao. 

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!