NaslovnicaVijestiVeznjak Newcastlea priznao da se kladio na utakmice u kojima je i...

Veznjak Newcastlea priznao da se kladio na utakmice u kojima je i sam igrao

Veznjak Newcastlea i najskuplji Talijan u povijesti, Sandro Tonali, priznao je da se kladio na utakmice svoje momčadi dok je još bio igrač Milana.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Tonali je sinoć prilikom ispitivanja u Nogometnom savezu Italije (FIGC) otvoreno priznao da se kladio na pobjede Milana dok je bio član te momčadi. Sada kao nogometaš Newcastlea, on je jedan od nekoliko ključnih igrača pod istragom zbog kladioničarskog skandala koji potresa Italiju.

Sinoć je donesena presuda Nicolu Fagioliju, igraču Juventusa koji je suspendiran na sedam mjeseci. Sljedeći na redu za suđenje je Tonali. U ovaj veliki skandal upleteno je oko 40 talijanskih nogometaša.

Tonali će se suočiti sa dugotrajnom suspenzijom u nogometu nakon što je priznao klađenje na utakmice AC Milana dok je igrao za taj klub. Sve je priznao na saslušanju u Torinu.

Iako su talijanski mediji prvotno izvještavali da se Sandro Tonali kladio samo na utakmice u kojima nije sudjelovao, Sky Sports je ekskluzivno otkrio da se kladio čak i na utakmice na kojima je igrao, što bi moglo rezultirati značajnom kaznom. Prema FIFA-ovom Kodeksu 26, ovakvo ponašanje bi ga moglo koštati zabrane igranja nogometa u trajanju od tri godine.

Očekuje se da će Tonali dobiti kaznu koja je nešto blaža od trogodišnje suspenzije, s obzirom na njegovo priznanje krivnje i suradnju u istrazi, ali mu svakako prijeti dugotrajna suspenzija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!