NaslovnicaVijestiLewandowski: Bayern mora naučiti iz grešaka iz prošle sezone

Lewandowski: Bayern mora naučiti iz grešaka iz prošle sezone

Napadač Bayern Munchena Robert Lewandowski uvjeren je da će se njegov tim boriti za triplu krunu ove sezone, znajući da ne smiju ponoviti greške iz prošle sezone.

Lewa ima jednu želju

U isto vrijeme prošle godine, tim Pepa Guardiole bio je u utrci za sva tri glavna trofeja, ali su na kraju osvojili samo Bundesligu.

Bayern je prošle sezone u polufinalu Lige prvaka poražen od Barcelone, a u DFB-Pokalu je bolja bila Borussija Dortmund. Međutim, Lewandowski se nada da se to neće ponovo dogoditi.

“Znamo kakve smo greške napravili prošle godine, i nadamo se da ćemo napraviti bolji posao ove godine”, rekao je Poljak za službenu stranicu Bundeslige.

“Nije bitno da li imamo pet ili osam bodova prednosti u Bundesligi, jer to su dvije, tri utakmice, sve se može promijeniti. U drugom dijelu sezone ne možemo sebi dopustiti greške kao u prošloj, ukoliko želimo osvojiti titule koje planiramo.”

“Moramo dati sve od sebe do samog kraja, bez obzira koliko bodova prednosti trenutno imamo. Sada je razlika osam bodova, ali još nismo prvaci. Bitno je da se potrudimo u Ligi prvaka, kao i u kupu, bez obzira protiv koga igrali.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!