NaslovnicaVijestiLewandowski: Guardiola je već odlučio u koji tim će otići nakon Bayerna

Lewandowski: Guardiola je već odlučio u koji tim će otići nakon Bayerna

Guardiola je već odlučio u koji tim će otići nakon Bayerna, rekao je napadač poljske reprezentacije. Napadač smatra da se njegov trener već dobro pripremio za svoje sljedeće odredište i rekao je da će sigurno poboljšati ekipu, bez obzira na to koga će preuzeti.

Guardiola je već odlučio u koji tim će otići nakon Bayerna

Bayernov, Robert Lewandowski vjeruje da je Pep Guardiola već odlučio koji će Premierligaški klub preuzeti naredne sezone.

Španac je potvrdio da će napustiti Bayern na kraju sezone, ali njegova sljedeća destinacija tek treba da bude otkrivena.

Strani mediji tvrde da je Guardiola već sve dogovorio sa Manchester Cityjem, ali da su također Chelsea i United zainteresovani za njegove usluge.

Lewandowski je podržao svog šefa i rekao da će donijeti novi i poboljšani stil u bilo koji engleski tim da odabere, insistirajući da će on biti spreman za razliku od španske i njemačke lige u kojima je već vodio klubove, i u kojem trenutno vodi Bayern naravno.

“Znam da Pep može poboljšati bilo koji tim u Engleskoj”, rekao je Lewandowski.

“Mislim da on već zna kuda ide i on zna šta treba da uradi sa ekipom u koju će otići.”

“Fokusirat će se na tehniku i možda više posjeda lopte nego u Njemačkoj.”

“Ali Pep zna da se Premier liga razlikuje od Primere i Bundeslige i siguran sam da on može uvesti nešto novo u smislu taktike i tehnike.”

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Dok je Lewandowski priznao da je bio tužan kada je čuo da će Pep otići iz Bayerna, on je te osjećaje ostavio iza sebe kako bi ovu sezonu završili što bolje.

“Prvi put sam čuo odluku Pepa i mislio sam da je to sramota.” dodao je Poljak.

“Ali, nakon toga sam znao da ću dolaziti ovdje i trenirati, i nadam se da ćemo nastaviti u istom pravcu kao i sa Guardiolom.”

“Važno je za mene da ostavim dobar utisak u drugoj polovini sezone. A ako ćemo osvojiti nešto onda ćemo to proslaviti sa Pep Guardiolom.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!