NaslovnicaVijestiLewandowski: Higuain me ne može zamijeniti na mjestu napadača Bayerna

Lewandowski: Higuain me ne može zamijeniti na mjestu napadača Bayerna

Napadač Bayern Munchena i poljski reprezentativac, Robert Lewandowski, izjavio je da se ne boji potencijalnog dolaska napadača Napolija Gonzala Higuaina u klbu, iznistirajući da bi on uvijek bio prvi izbor za poziciju napadača.

Agent Roberta Lewandowskog je dao zanimljivu izjavu

Izvršni direktor bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge oktrio je ovog mjeseca da je njegov klub zainteresovan za Argentinca, te tako pokrenuo mnoge špekulacije o budućnosti Roberta Lewandowskog.

Bivši igrač Borussije iz Dortmunda nije previše zabrinut situacijom, dok je njegov agent upozorio čelnike Bayerna da ne traže druge opcije za napad.

“Ne znam kakvi su Bayernovi planovi za budučnost, ali za mene ne bi bio problem ukoliko dovedu još jednog napadača, bez obzira da li je to Higauin ili netko drugi”, izjavio je Lewandowski za njemački Sport Bild.

“Ja ću i dalje igrati i biti prva opcija čak i da stigne taj drugi napadač. Uvjeran sam u svoje kvalitete koje posjedujem. Dovoljno sam jak da pobijedim konkurenciju.”

Lewandowski je nekoliko puta u svojoj karijeri bio povezivan sa mogućim prelaskom u Premier ligu, ali, kako on kaže, ne vidi razlog zašto bi napustio Bayern, koji je trenutno bolji od svih klubova iz Engleske, bez obzira na njihovu financijsku moć.

“Ne vidim nikakvu razliku između Bayerna i engleskih velikih klubova. Naravno, oni imaju dosta novca za trošenje, uvijek su ga i imali, a Bayern je i pored toga ostao konkurentan, pa čak i bolji.”

“Ne postoji niti jedan klub u Engleskoj koji će stići Bayern samo zato što ima više novca od ovog kluba.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!